Document Scanning is een specialisme waar wij alles van weten!

Het scannen van grote aantallen documenten is een specialisme. Jarenlange ervaring met Document Scanning is noodzakelijk voor een goed advies voor de juiste scanners en voor een succesvolle invoering.

MagSoft heeft de kennis én ervaring!

We leveren al jaren professionele document scanners en scan software. We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. OCR, ICR, VRS, iThresholding, FreeForm Capture, zijn technieken die wij dagelijks gebruiken.

MagSoft geeft graag een goed advies.

We kijken daarbij met name naar het soort documenten, de aantallen, de kwaliteit, de kleuren, etc, en vooral wat u er uiteindelijk mee wilt bereiken. We kunnen u de voordelen en nadelen vanuit de praktijk uitleggen.

We leveren u de beste systemen: snel, gebruikersvriendelijk, veelzijdig en tegen een vaste lage prijs, ongeachte de aantallen of de gebruikte scanners.

Multi-Function Printers (MFP)

MFPs zijn copiers en printers die beschikken over een scan functie. Iedere organisatie heeft ze wel staan. De copiers van vandaag combineren een hoge kwaliteit scan met de mogelijkheid om deze via email, ftp of netwerk op te slaan.

Het grote voordeel is dat deze MFPs al in veel organisaties gebruikt worden. Maar er zijn ook belangrijke nadelen. Bijvoorbeeld het gebruiksgemak voor het scannen van stapels papier. Of het “verwerken” (lees: verprutsen) van tekst en plaatjes met de standaard instellingen. Die lichten we u graag een keer toe en vertellen u de alternatieven.