Het snel en slim verwerken van uw e-mail en andere documentstromen

Door de gegevens zoveel mogelijk automatisch te herkennen en verwerken, worden ze als input gebruikt voor uw bedrijfsprocessen en -applicaties. Zo starten en verlopen processen sneller en met veel minder handmatig werk.

Optimaliseer de input van uw systemen:

Document Processing is een oplossing die de verwerking van uw processen in belangrijke mate kan optimaliseren.

  • het sorteren en distribueren van documenten op basis van de inhoud
  • het bepalen van de prioriteit van een document
  • het controleren van de herkende gegevens met “trusted-source” systemen
  • het valideren van de gegevens door medewerkers
  • het distribueren van de gegevens via workflow naar gebruikers en externe systemen
  • het normaliseren en exporteren van de gegevens als input voor uw systemen

Het verwerken van email en gedigitaliseerde documenten

Door de gigantische groei van het email verkeer communiceren bedrijven tegenwoordig meer met email dan met brieven of faxen. Toch zullen alle drie deze vormen voor lange tijd naast elkaar blijven bestaan. Daarbij is het door de flexibiliteit van email voor veel organisaties haast onmogelijk om deze communicatie onder controle te krijgen.

Document Processing biedt ook daar oplossingen voor. Zo kunnen emails naar algemene mailboxen automatisch geanalyseerd worden en doorgestuurd naar de juist persoon of groep. Mails naar specifieke personen of groepen kunnen gelogd worden. En alle afhandeling van email kan bewaakt worden met termijnen en deadlines.

En dezelfde intelligentie die gebruikt wordt voor email, kan ook toegepast worden op alle andere documenten, brieven en faxen.

Straight-Through-Processing (STP)

De meeste van deze stappen kunnen automatisch uitgevoerd worden, waardoor documenten zeer snel automatisch verwerkt kunnen worden. Dit wordt ook wel Straight-Through-Processing (STP) genoemd.

We hebben de software, de kennis én de ervaring!

MagSoft beschikt over alle onderdelen die nodig zijn voor het realiseren van een efficiënte Document Processing oplossing: van snelle scanner en geavanceerde (OCR) software tot en met de mensen en partners die de oplossing ook daadwerkelijk kunnen realiseren. We hebben er zelfs mooie prijzen mee gewonnen!!!