Al uw documenten binnen handbereik!

Of het nou vragen van collega’s of cliënten zijn, direct de juiste informatie ter beschikking te hebben wordt steeds belangrijker. De overheid en het bedrijfsleven investeren juist daarom in snelle computers met imposante databases. Echter, veel informatie ligt nog steeds vast op papier en in archieven.

En papier is prima geschikt voor communicatie, maar uiterst traag en onhandig als het gaat om het zoeken naar en verwerken van informatie.

Digitaliseer uw papier

Het digitaliseren van deze papieren informatie is de oplossing. We behouden de visuele waarde voor de communicatie en maken het zoeken naar de informatie snel en efficiënt.

Elektronische verwerking is veel sneller er effectiever

Het idee is simpel: leg al uw documenten (post, formulieren, bonnen, etcl) vast in één systeem, zodat u het elektronisch kunt beheren, routeren en archiveren. Op deze wijze kunt u veel besparen op onnodige handmatige handelingen en geloop.

Realiseer forse besparingen op:

  • het sorteren van post,
  • het distribueren van documenten,
  • het automatisch beantwoorden van correspondentie,
  • het snel beantwoorden van vragen,
  • het geloop met en het opbergen van dossiers,
  • het niet meer kwijt raken van documenten,
  • het automatisch verzamelen van gegevens, bv voor het Digitale Klantdossier

Met een Digitale Dossier oplossing beheert u alle documenten die bij u binnenkomen. Post wordt eerst gescand. Faxen en email worden meteen digitaal verzameld. Geavanceerde OCR (elektronische tekst herkenning) software classificeert en distribueert alle correspondentie naar de juiste afdelingen en behandelaars.

Op deze wijze is een organisatie in staat om alle inkomende en uitgaande documenten snel en efficiënt te verwerken, met een minimum aan handmatige handelingen.

We hebben de software, de kennis én de ervaring

MagSoft beschikt over alle onderdelen die nodig zijn voor het realiseren van een efficiënte Digital Dossier oplossing: van snelle scanner en geavanceerde (OCR) software tot en met de mensen en partners die de oplossing ook daadwerkelijk kunnen realiseren.