Sphereon is specialist op het gebied van Document Scanning en Document Processing

Ons doel is het ontwerpen en realiseren van effectieve, krachtige en schaalbare systemen voor het scannen, beheren en routeren van documenten. Systemen die onze klanten kunnen gebruiken in hun dagelijkse werkzaamheden en daar waarde toevoegen. Waarde in de vorm van besparingen, maar ook in de kwaliteit van werken door het gemakkelijker maken van hun dagelijkse werkzaamheden.

Onze specialisten hebben daarin meer dan 20 jaar ervaring in vele tientallen projecten.

Eigen software ontwikkeling

Op basis van die ervaring en de uitgebreide feedback van onze klanten hebben we zelf de software oplossing ORION en het cloud-based platform Sphereon ontwikkeld. We hebben daardoor de volledige controle over de functionaliteit en toekomstige ontwikkelingen. Wij bepalen, samen met u, onze klanten, wat en hoe we deze toepassingen realiseren.

Professionele partners

We zijn succesvol door het aanbieden van een duidelijke oplossing: een helder advies over de beste functionaliteit voor ├║w situatie, inclusief de benodigde hardware, gekoppeld aan een doelgericht dienstenpakket.

We zijn een club van specialisten in een speciaal onderdeel van het grote ICT-landschap. We werken daarom graag samen met gerenommeerde professionele partners. Wij zorgen voor het advies en de juiste componenten voor document geori├źnteerde toepassingen, zij zorgen voor de aanvullende kennis en kunde voor de beste gezamenlijke toepassing voor u, de klant!